Serviciile noastre

Serviciile noastre


LITORAL Real Estate prin intermediul echipei sale ofera urmatoarele servicii de consultanta si intermediere in domeniul imobiliar:

Prezentarea si vizionarea imobilelor
Personalizarea si promovarea imobilelor
Consultanta juridica cu privire la documentatia necesara realizarii unei tranzactii imobiliare de vanzare, cumparare sau inchiriere
Informatii si recomandari pentru evaluarea si intocmirea certificatului de atestare energetica a unui imobil
Asistenta in procesul de negociere, in scopul creerii si mentinerii unei relatii profesionale cu partile implicate in tranzactie
Consultanta pana la finalizarea contractului de vanzare-cumparare.

Consiliere imobiliară
Consiliere imobiliară GRATUITĂ, pentru vânzarea, închirierea sau cumpărarea unei proprietăţi
Administrarea proprietăţilor
Administrarea proprietăţilor, în lipsa dumneavoastră, pe bază de contract
Acordarea unui CREDIT
Întocmirea unui dosar corect pentru solicitarea unui Credit Prima Casă, ipotecar, imobiliar sau de nevoi personale
Studii
Întocmirea de Studii a valorilor proprietăţilor.

Consiliere imobiliară
LITORAL este structurată pe divizii de lucru.
Astfel, Brokeri specializaţi pe categoria de interes a dumneavoastră vor răspunde în mod profesionist întrebărilor pe care le aveţi.
NU TAXĂM CONSILIEREA, chiar dacă pentru noi înseamnă timp şi cunoştinţe alocate dumneavoastră. În schimb ne aşteptăm să ne plătiţi în condiţiile în care veţi cumpăra una dintre ofertele pe care vi le propunem noi.
Pentru aceasta, de fiecare dată când intrăm în detalii asupra unei oferte, sau mergem să o vizionăm pe teren, veţi semna un Contract de Vizionare, în care confirmaţi plata comisionului către noi, doar dacă veţi cumpăra acea proprietate.
Diviziile LITORAL Real Estate sunt:
Rezidenţial: locuinţe în Constanţa sau în afara oraşului.
Închirieri: locuinţe în Constanţa, ce pot fi închiriate pe termen scurt (regim hotelier) mediu şi lung.
Terenuri: intravilane şi extravilane, în Constanţa sau în afara oraşului. Pot fi parcele sau alte componente ale unui întreg.
Business: vânzări şi închirieri în Constanţa sau în afara oraşului. Spaţii comerciale, spaţii industriale, birouri, hale, fabrici, proprietăţi speciale.

Administrarea proprietăţilor
Puteţi apela la noi şi pentru administrarea proprietăţilor imobiliare ale dumneavoastră şi ale căror costuri sunt prea mari ca sa le administraţi singur, sau nu aveţi experienţa necesară, sau poate nu aveţi nici timpul disponibil pentru aceasta.
Noi ne putem ocupa de:
Prospectarea pieţei, folosirea publicitatii aşa cum considerăm necesar, pentru găsirea de clienti. Cheltuielile cu publicitatea, reclama şi prospectarea pieţei nu sunt deductibile, ci sunt platite exclusiv de catre noi.
Închirierea proprietăţii, respectând preţul de închiriere convenit şi formularul agreat de Contract de Închiriere.
Verificarea plăţii lunare de către chiriaş a următoarelor:
a întreţinerii (însemnând consumul de apă, căldură şi alte cheltuieli administrative ale imobilului, lunar), către administraţia blocului de apartamente, după ce se afişează;
a curentului electric, lunar;
a contractului de cablu tv (dacă există), lunar.
Încasarea lunară a chiriei convenite cu chiriaşul, conform contractului de închiriere.
Verificarea lunară a stării instalaţiilor, a mobilierului şi a echipamentelor electrocasnice care intră în dotarea şi utilarea proprietăţii închiriate.

Acordarea unui CREDIT
Te vom ajuta să obţii foarte repede unul dintre creditele de mai jos:
pentru Prima Casă
dacă te încadrezi, iar asta vom verifica foarte repede împreună.
ipotecar sau imobiliar
dacă nu te încadrezi pentru Prima Casă, un credit ipotecar sau imobiliar poate fi o alternativă foarte bună, în condiţiile apariţiei ofertelor bancare cu dobânzi mici.
de nevoi personale
dacă ai nevoie doar de o mică sumă pe care să o foloseşti, poţi lua un credit de nevoi personale:
pentru întregirea unei sume necesare cumpărării,
ori pentru diverse nevoi în casă,
sau pentru excursii.

Studii
Putem elabora pentru tine studii complexe ale preţurilor din orice parte a Dobrogei.
Aceste studii pot viza terenuri intravilane sau extravilane, imobile pentru afaceri, clădiri de locuit sau perspective de dezvoltare.
Le poţi folosi în cadrul unui studiu de fezabilitate, aşa încât să poţi evalua randamentul şi oportunitatea unei investiţii imobiliare în această zonă.
Preţurile acestor studii se discută în parte pentru fiecare proiect, în funcţie de complexitatea lui.

Comisioanele practicate sunt:

– Vanzari- 2 % atat de la vanzator cat si de la cumparator, pentru imobilele aflate pe raza orasului Constanta si cate 3 % pentru vanzarea- cumpararea proprietatile aflate in exteriorul orasului.
– Inchirieri: 50% din chiria unei luni, atat de la proprietar cat si de la chirias.
——SERVICII

BROKERAJ

Echipa de brokeri a companie LITORAL Real Estate va asigura intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare

MARKETING SI PROMOVARE

LITORAL Real Estate asigura solutii integrate de marketing si promovare pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale

CONSULTANTA

Serviciile de consultanta ale companiei LITORAL Real Estate se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii, dezvoltatori, investitori, institutii.

EVALUARI

Apeland la Departamentul Evaluari al companiei LITORAL Real Estate beneficiati de rapoarte de evaluare pentru bunuri mobile si imobile precum si pentru evaluarea intreprinderii, intocmite de personal specializat si acreditat.

PROPERTY & FACILITY MANAGEMENT

LITORAL Real Estate va pune la dispozitie Departamentul de Property & Facility Management, astfel incat orice tip de proprietati detineti le puteti incredinta spre a fi administrate, intretinute, eficientizate, modernizate.