Despre noi

Despre noi


BURSA IMOBILIARA , este specializata in tranzactii imobiliare vizand segmentul de vanzare – cumparare terenuri intravilane si agricole, vanzare – cumparare case si vile,vanzare – cumparare apartamente, vanzare – cumparare spatii comerciale, vanzare – cumparare hale industriale, inchiriere apartamente, inchiriere case si vile, inchiriere spatii comerciale, inchiriere hale ,inchiriere in regim hotelier

Odata cu transformarea Municipiului Constanta in Metropola ne-am extins afacerile in partea de sud atingand zonele din Cumpana, Lazu, Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti, Olimp ,23August , Neptun, Venus, Jupiter, Saturn, Mangalia, 2 Mai, precum si zonele din partea de Nord a litoralului Marii Negre: Mamaia-Sat, Hanul Piratilor, Navodari, Corbu, Vadu.
Pentru ca dorim o relatie pe termen lung cu clientii nostri,  obiectivul nostru este furnizarea de servicii imobiliare de calitate.
Experienta acumulata pe piata imobiliara  ne-a ajutat sa dezvoltam solutii si strategii eficiente pentru clientii nostri.
Acoperim o arie larga de servicii imobiliare printre care analize de piata, analize de risc, consultanta, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, strategie in investitii si asistenta directa la negociere.
Promoveaza in randul angajatilor si colaboratorilor nostri demnitatea, conduita etica si integritatea ireprosabile intotdeauna. Aceasta filosofie ne-a mentinut reputatia si increderea clientilor nostri in serviciile de inalta calitate oferite.Viata noastra se desfasoara intr-un spatiu, intr-un loc. In Real Estate le numim locatii, dar noi stim foarte bine ca sunt mai mult decat atat. De la aspectele pietei imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta, intre solicitari si dorinte, in definitiv o punte intre oameni intr-o piata si respectiv intr-o societate in permanenta transformare.

Cum intotdeauna piata imobiliara este intr-o continua dezvoltare, dorim sa va oferim o prezentare mult mai detaliata: Casa Ta- Afacerea Ta – Viitorul Tau,  nu sunt simple titluri ale unor rubrici sau categorii.

CASA TA

Orice proprietar are o relatie speciala cu casa sa, iar noi  intelegem aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecaruia. Pentru ca ne respectam clientii, pentu noi proprietatile dvs. nu sunt doar o oferta intr-o lista. Vanzarea, inchirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care  va ajutam sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa concorde cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

AFACEREA TA

Toate companiile cunosc importanta spatiului in care isi desfasoara activitatea, indiferent de domeniu. Oferta noastra pentru clientii din mediul de afaceri, mai mult decat un vast portofoliu de proprietati, se materializeaza in cunoasterea pietei prin activitatea constanta in domeniul imobiliar de aproape 20 de ani, relatiile cu dezvoltatorii si investitorii, cunoasterea legislatiei, a evolutiei si trend-urilor in domeniul imobiliar si economico-financiar in general. Impreuna cu serviciile specifice, analizele si studiile efectuate,  toate acestea se constituie intr-un suport considerabil pentru partenerii nostri si pentru companiile care aleg sa colaboreze cu noi.

VIITORUL TAU

Un teren pe care vor prinde forma o casa, o fabrica sau orice alt tip de investitie. Un proiect sau doar o dorinta aflata inca in stadiul de idee. Evolutia, dezvoltarea, o schimbare dorita sau necesara – pentru ceea ce clientii nostri intentioneaza sa realizeze sau pentru ca viitorul pe care il proiecteaza sa inceapa sa se deruleze,   punem  la dispozitie servicii integrate si departamente specializate care se adreseaza clientilor individuali, companiilor, corporatiilor sau institutiilor. De la oferta de terenuri si celelalte tipuri de proprietati(rezidentiale, comerciale, industriale etc.) la studii de fezabilitate, evaluari, marketing si promovare si pana la servicii in domeniul arhitecturii si amenajarilor interioare, clientii nostri se pot baza pe consultanta de inalt nivel profesional, pe solutii viabile si pe o colaborare bazata pe principii solide si reciproc avantajoase.

Prin serviciile oferite si segmentele pietei in care activam, suntem capabili sa contribuim la ceea ce pentru majoritatea clientilor nostri constituie o realizare, la ceea ce reprezinta repere fundamentale in viata noastra.
O etapa importanta in evolutia si maturizarea organizatiei noastre a constituit-o, inca de la inceputuri, implementarea unui sistem de valori pe care il pastram indiferent de schimbarile pietei  si anume : capacitatea si creativitatea individuala, spiritul de initiativa, lucru in echipa, curajul pentru noi provocari si nu in ultimul rand o  imbunatatire continua a serviciilor pe care le prestam. Experienta echipei manageriale precum si a brokerilor imobiliari se bazeaza pe un portofoliu diversificat, unde clientii nostri, atat persoane fizice cat si juridice –firme romanesti sau corporatii internationale au gasit atat servicii de intermediere cat si de consultanta in domeniul imobiliar de inalta calitate.

Mai mult decat o cotatie de piata sau afacerea in cifre, viziunea de business, stabilitatea, valoarea umana si organizationala sunt reperele care ne recomanda.